POSLE SEVERINE ONA MU JE UKRALA SRCE: Svi kažu da druga Milanova žena nije pevačici ni do kolena, A MLAĐA JE 28 GODINA

0

Najpoznatija pjevačica iz Hrvatske je zasigurno Severina Vučković koja se muzikom bavi već nekoliko decenija. Ona zaista vodi težak i turbulentan život koji rado dijeli sa javnošću kako bi se tenzija smanjila. Iza sebe ima dva braka, u prvi brak stupila je sa Milanom Popovićem s kojim je dobila i sina.

Oni dugo vode sukob i borbu oko starateljstva nad sinom, te je u to umiješana i cijela javnost. Drugi put Severina je stupila u brak sa Igorom Kojićem, od kojeg se razvela prošle godine. Cijela javnost ostala je šokirana nakon što je podijeljena slika na kojoj njeni bivši muževi poziraju. Sada, tema je nova izabranica njenog prvog supruga Milana. On je već neko vrijeme u emotivnom odnosu sa plavušom koja nema ništa zajedničko sa Severinom. Pored toga što nemaju ništa zajedničko u izgledu, očito nemaju ni po ličnosti.

Ubrzo nakon razvoda od Severine, upoznao je svoju novu djevojku koja se zove Bojana. S njom je u sretnom ljubavnom odnosu, iako je stariji od nje čak 28 godina. Oni su razbili stereotip da godine mogu uticati na sreću dvoje koje se vole. Iz svoje ljubavi na svijet su donijeli i dva sina, Milana i Đorđa, te čekaju i treće dijete. Ovaj put, dobiti će djevojčicu. Bojana nije javna ličnost i ne želi da je dio tog svijeta, a Milan je više puta javno priča o tome da je Bojana upravo primjer kakva žena treba da bude.

Priznao je da se s njom nikada ne svađa, već da sve riješe mirnim putem. Za razliku od Bojane, za Severinu je imao samo loše riječi. On smatra da Severina zbog svog posla ne može da se posveti svom sinu onoliko koliko mu je to potrebno, te zato hoće da mu on bude staratelj, a ne Severina.

Preporučujemo