POSLE SAOBRAĆAJKE OSTAO INVALID! TUŽNA SUDBINA BEBANA IZ “PORODIČNOG BLAGA”: Niko nije ni slutio! (FOTO)

0

Kao mlađi svi smo sigurno gledali seriju Porodično blago koja se emitovala nedjeljom na mnogim kanalima na televizoru. Svi su nam ostali u posebno sjećanju, ali danas donosimo priču o jednom od glumaca iz ove fenomenalne serije. Njegova uloga u ovoj seriji bila je Beban, a osoba koja je tumačila ovaj lik je Vukašin Marković.

Do prije nekoliko godina, svi su poznavali njega samo kroz ulogu Bebana i tako je ostalo godinama nakon snimanja i emitovanja ove serije. Pored glume, uspjeh je doživio i na muzičkom polju. Sa svojim bendom, koji se zove ‘’irieFM’’ postao je muzičar koji je ipak poznat po svom imenu i prezimenu. Zahvaljujući muzici, uspio je da vrati svoj identitet koji je izgubio.

Danas rado izbjegava javnost i rijetko kada možemo da vidimo da daje izjave ili intervjuu za neke novine, posebno kada je riječ o privatnom životu. Poznato je da ima ogromnu ljubav i strast prema motorima, te je nedavno otkrio anegdotu  vezanu za motore, ali i detalje iz svog djetinjstva. Uvijek je kao dječak maštao o motorima, ali su roditelji, a posebno otac, bili protiv toga. Njegov otac je imao tešku saobraćajnu nesreću zbog motora pa je ostao nepokretan, te je zato bio protiv toga da i njegov sin ima motor.

Kada se glumac i muzičar Vukašin osamostalio, kupio je sebi motor. Imao je svijest o svim posljedicama koje motor nosi sa sobom, ali vozi 8 godina već motor i nikada se ništa nije desilo. Vukašin je opremio splav u Beogradu i čim nastupi proljeće, to je mjesto gdje možemo da ga pronađemo.