Posle onakvog prijateljstva: Karleuša OTPRATILA OVU pevačicu sa Instagrama, SADA JE SVE JASNO! (FOTO)

0

Od svih estradnih ličnosti, sve se nekako najviše vrti oko pjevačice i provokatorice Jelene Karleuše na našim prostorima. Dugo vremena ništa novo ne izbacuje kad je muzika u pitanju, ali je ostala relevantna kroz skandale, “Zvezde Granda”, sponzorski rad na društvenim medijima i ostale slične stvari. Sada je, čini se, opet nešto zakuhala.

Ukoliko ste pratili izbor za srpsku pjesmu za Evroviziju 2022. godine, sigurno ste vidjeli da je umjetnica Konstrakta pobijedila sa veoma neobičnom i pomalo eksperimentalnom pjesmom, što je poprilično pozitivno za Srbiju i njen imidž u svijetu muzike, iako se kaže da narodnjački šund vlada u toj i ostalim balkanskim državama. Karleuša je, vjerovali ili ne, zapravo podržala Konstraktu i čestitala na pobjedi, ali je također pružila podršku i drugarici Sari Jo koja se isto potrudila da bude izabrana ali je dobila drugo mjesto na kraju. Konstrakta je sad zvanična predstavnica Srbije na Eurosongu ove godine.

Međutim, ako ste pratili ovo muzičko takmičenje prošle godine, Srbiju su predstavljale djevojke pod nazivom Hurricane. Ovaj trio čine kćerka pjevača Kneza po imenu Ksenija Knežević kao i njene prijateljice i kolegice Sanja Vučić i Ivana Nikolić, a prošle godine su imale punu podršku Jelene Karleuše i činilo se da su dobre drugarice.

Fanovi obje strane su povezali neke stvari kad su vidjeli da Jelena više ne prati Sanju iz grupe Hurricane i odmah se počelo pričati o tome kako se više ne slažu, jer kad estradne ličnosti prate ili otprate nekog, uvijek se radi o nekoj drami iza kulisa. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo