POSLE NJEGOVE SMRTI SVE JE KRENULO NIZBRDO: Plaćala sam samo ono što je nužno, banka me je jurila, jedva smo preživeli! (FOTO)

0

Prije skoro jedanaest godina u saobraćajnoj nesreći je nastradao poznati pjevač Ljubiša Stojanović Luis koji je bio jedinstvena pojava ne samo na srpskoj nego i na regionalnoj estradi.  On je tada bio u braku sa Silvanom Stojnić koja je nakon muževe smrti morala sama sda se suoči sa nizom problema pored velikog gubitka koji je doživjela a tu su bila i njihova djeca.

Luis i Silvana su imali troje djece Andreja, Sergeja i malu Elu koji su izgubili oca kada su biili jako mali i skor da ga se i ne sjećaju. Sivana je upala u velike finansijske probleme i kako je poslije ispričala u jednom intervjuu kada se malo oporavila od šoka, bola i tuge shvatila je da su ona i njena djeca socijalni slučajevi.

Ona sama nije radila i nije imala nmikakvih primanja a ušteđevine također nisu imali. Tada joj je pomagala sestra, prijatelji, kuma, ko je kako i koliko mogao i kada god  bi srela nekog poznatog on bi joj davao novac za djecu jer su uglavnom svi znali u kakvoj se situaciji nalaze.  Ona je tražila i pomoć od države odnosno dječiji dodatak a pošto je imala i kredit banka je jurila i zvali su je svaki dan.

Ona im je rekla da nije stvar u tome da neće da plati nego da jednostavno nema novaca i da ima samo dvije opcije da ako plati ratu njena djeca budu gladna a ona je birala da hrani svoju djecu. Taj period je na svu sreću prošao i danas je Silvana stala na svoje noge. Djeca su već velika i imaju i muzički potencijal na svog oca te su sve troje završili nižu muzičku školu a od njih zavisi šta će odabrati da rade a ona je tu da ih podrži u svemu.