POSLE AMERIKE NEMA GDE DA SE VRATI, IZNAJMLJUJE STAN NA DAN, ŽIVI KAO PODSTANAR: Bekvalčeva ŠOKIRALA,šta se desilo?

0

Mala plava iz srpske Atine, Nataša Bekvalac, nedavno je imala turneju koju je održala u Americi. Nataša važi za jednu od najtraženijih pjevačica s naših prostora, te se za njene nastupe i koncerte uvijek traži karta više. Sada kada se vratila, svi mediji i novinari su jedva dočekali da je uhvate i da prve izjave da upravo njima.

Otkrila je nešto vrlo interesantno, a to je da trenutno živi kao podstanar. Razlog tome je što je odlučila da svoj porodični dom sredi u potpunosti i da ga renovira, pa sada mora da živi kao podstanar. Ovom prilikom se pjevačica našalila i rekla da nije imala gdje da se vrati poslije Amerike, te da je to pravi razlog zašto je sada podstanar.

Otkrila je da je sa svojim kćerkama promijenila još jedan stan u nizu, a prethodni stan je iznajmila na samo dva mjeseca. Sada ima još 7 dana da provede u tom stanu, pa se seli u drugi stan koji je poznat kao stan na dan. Uz sve ov naravno, imala je osmijeh od uha do uha, te je svima dala jasno do znanja da se samo šali. Priznala je da je svaki grad koji je posjetila u Americi priča za sebe i da se ne mogu međusobno porediti.

Ona je bila u Americi samo dvije sedmice, a osjećala se kao da je u nekoj igrici koja ima lijep i sretan kraj. Na njenim koncertima su bili, naravno, ljudi koji su s naših prostora, što je Nataši dodatno olakšalo jer se osjećala kao da pjeva u kod nas i osjećala se kao svoj na svome. Otkrila je za medije da sebe vidi u Americi, ali ne u skorije vrijeme. Od svih gradova, sebe vidi u Majamiju, ali trenutno se najljepše osjeća u svojoj državi i svom gradu u Srbiji.