Svi koji imalo prate estradu scenu u Srbiji i dešavanja na njoj znaju da između dvije najpopularnije pjevačice Jelene Karleuše i Cece Ražnatović bukti medijski rat koji traje skoro dvije decenije i svako malo krenu prepucavanja i uvrede na društvenim mrežama između njih dvije a neke svađe su svoj epilog dobile i na sudu.

Međutim malo je poznato da nije uvijek bilo tako i da su ove dvije pjevačice čak jednom i sarađivale i to kao prateći vokali na pjesmi Pusti me koju pjeva Slavica Tripunović Dajana. Ona je naime 1995. godine izdala album pod nazivom 1,2,3,i.. i na njemu se našla ova numera koju je napisao Dragan Brajović Braja.

Ceca je u to vrijeme već bila velika zvijezda dok je Jeca bila na početku svoje karijere. O ovom događaju je i sama Jelena govorila prije nekoliko godina kada je gostovala u emisiji kod Lune Lu. Ona je rekla kako je u to vrijeme samo maštala o tome da će postati velika zvijezda i poznato ime te da je bila presretna kada su je pozvali da na numeri Pusti me pjeva praeće vokale zajedno sa Cecom koja je tada već bila poznata.

Njoj je to bila velika čast međutim psolije je čula od autora ove pjesme kako je Ceca rekla da Jelena lijepo pjeva ali da je previše ružna da bi postala poznata zvijezda što je nju jako pogodilo. Razočarala se u Cecu i odlučila je da će njoj u inat postati poznata pjevačica, što joj je na kraju i uspjelo ali očito svojoj suparnici nikada nije oprostila njene riječi.

Preporučujemo