PORODILA SE LUNA ĐOGANI! Ćerkica Mia stigla na svet, počelo slavlje na Novom Beogradu! EVO I SLIKE BEBE….

0

Cela Srbija je poslednje 2 nedelje čekala kada će na svet da stigne prinova u porodicu Đogani. Luna i Marko su konstantno, skoro svaki dan objavljivali storije o tome kako čekaju prinovu u porodici, a unapred se znalo da će biti devojčica i da će se zvati Mia. 

Bilo je dostaa peripetija oko same bebe, Luna je predlagala majci da prodaju stan koji joj je baš Vesna kao poklon kupila kada je pobedila u Zadrugi. Njena prvobitna ideja je bila ta, da prodaju stan, da kupe neko maalo zemljište i da izgrade veću kuću koja bi bila taman za njih troje, ali Vesna nije htela ni da čuje za tu opciju. 

Luna Đogani je tako kasno sinoć primljena na 5 sprat bolnice narodni front u Beogradu, a pre samo 30 minuta na svet je donela zdravu devojčicu. Kao što smo rekli, zvaće se Mia, a prema prvim informacijama otac Marko je van sebe od sreće. Već se počinje okupljati rodbinaa, a Vesna je celo vreme bila uz nju na samom porođaju, dok Marko ipak nije imao hrabrosti. 

“Donela si na svet princezu koju ću voleti, maziti i paziti. Obožavaaću je i daću apsolutno sve za nju, hvala ti ljubavi volim te”, prvi je stori koji je postavio Mirko Miljković. Uskoro i više informacija i više slika iz same bolnice. 

Preporučujemo