PORODIČNI SKANDAL I VELIKA IZDAJA! Pogledajte kako izgleda sestra Milice Todorović, NEMA ŠTA DA JEDE… UKRALA im 60 000 eura!

0

Popularna srpska pjevačica Milica Todorović je zasigurno jedna od najvećih pevačica na estradi, koje su se pojavile u posljednjih 15 godina. Naime, sve je započelo od muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, gdje je Milica ušla u finale, ali nije uspjela odnijeti pobjedu.

Prije nego je započela situacija sa korona virusom, Milica je punila sve klubove, a njene pjesme na You Tube broje milionske preglede. Milica nažalost ima mnogo zdravstvenih problema, zapravo sa štitnom žlijezdom. Nakon krize sa glumcem Petrom Strugarom, mnogi su govorili kako je u pitanju to što ne može da zanese.

Ono što javnost ne zna o Milici jeste njen privatni život, o svojoj sestri Milica nikada ne priča. Poznato je da ima dvije sestre Anđelu i Jovanu, i brata Vladana. Prije par godina, došlo je do svađe između Milice i Jovane i to zbog novca. Milica je tada tužila Jovaninog muža, kako joj je ukrao 60 000 eura za stan, koje je ona namijenila za snimanje albuma. 

Preporučujemo