Porodična TAJNA Šaulića isplivala na videlo: Šabanova ćerka i supruga su DUGO KRILI od javnosti sve, sada je sve otkriveno! (FOTO)

0

Prošlo je već tri godine od pogibije po mnogima najboljeg pjevača narodne muzike Šabana Šaulića kojeg još nazivaju i kraljem narodne pjesme. Onje život izgubio u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj kada se vraćao sa nastupa a i klavijaturista koji je upravljao vozilom je preminuo  kada je na njin naletio svojim autom njemački državljanin koji je bio u alkoholisanom stanju.

Prije mjesec dana on je osuđen na dvije i po godine zatvora što je po mišljenju porodica mala kazna za dva života i nisu krili svoje razočarenje ovom presudom. Iza Šabana je ostala njegova udovica Goca sa kojom ima troje djece sina Mihajla i kčćerke Sanelu i Ildu koja je krenula stopama svog oca i uplovila u muzičke vode.

Ona je dosta uspješna i prije nekog vremena je poput svog pokojnog oca dobila i nagradu SEMUS kao istaknuti umjetnik. Tom prilikom Ilda je rekla kako je jako ponosna što je dobitnica ove nagrade ali i da joj je jako žao što njen otac koji je njen uzor nije tu da bude uz nju na tako važan dan. Ipak dodala je kako vjeruje da je on posmatra odnekud i da je prisutan i da je sasvim sigurno ponosan zbog svega.

Ilda je rekla i da nema velike pretenzije kada je njena karijera u pitanju a poslije očeve smrti ni ona a ni njena sestra ne mogu da slušaju njegove pjesme jer im to jako teško pada ali joj je drago da se Šabanove pjesme i dalje slušaju i da ga fanovi nisu zaboravili. Ona je otkrila i da se porodica žalila na presudu Aslinu Leventu ali ne zna dokle se stiglo sa tim jer su posao prepustili advokatima. Ipak njenog oca ništa ne može da vrati porodica smatra da kazna koju je ovaj njemački državljanin dobio nije adekvatna.

Preporučujemo