Porodična fotografija tera suze na oči: Ćerke Merjem Uzerli su prave lepotice, a svi se pitaju zašto nema njenog novog muža! (FOTO)

0

Tursku glumicu Merjem Uzerli je cijeli svijet upoznao zahvaljujući ulozi Hurem i tada su je svi hvalili zbog njenog velikog talenta ali i ljepote koja ostavlja bez daha. Međutm koliko god njen život nama običnim smrtnicma izgledao glamurozno ona uopšte nije imala sreće posebno u ljubavi.

Glumica je ostala u drugom stanju sa Kanom Atešom sa kojim se zabavljala u vrijeme svoje najveće popularnosti a on je ostavio kada je saznao da ima namjeru da rodi dijete. Ona ni tada nije odustala od svoje želje da se ostvari kao majka i rodila je kćerku kojoj je dala ime Lili. Poslije je otkrla da je Lilino rođenje spasilo u svakom pogledu i kao glumicu ali i kao ljudsko biće jer je prije toga ozbiljno razmišljala o samoubistvu.

Nakon nekoliko godina ona je uplovila u novu vezu i opet je željela da postane majka i da proširi svoju porodicu ovaj put sa novim izabranikom. Tako je prošlog ljeta na svijet donijela svoju drugu kćerku koju je nazvala Lara. Na svoju djecu je Merjem izuzetno ponosna i vrlo često dijeli njihove fotke na svom Instagram profilu. Može se vidjeti da su njene kćerke preslatke djevojčice a glumica je nedavno podijelila i njihove slike sa prvog zajedničkog ljetovanja u Dubaiju.

Naime cijela nejna porodica je otputovala u ovaj grad i odsjela u tamošnjem luksuznom hotelu i svi su bili oduševljeni uslugom do te mjere da se Mejrem javno zahvalila organizatorima njihovog ljetovanja. Međutim ono što je svima upalo u oči je da ni na jednoj fotki nema njenog novog izabranika i svi se pitaju da li je opet nešto pošlo naopako.

Preporučujemo