Porodična drama Slavice Ćukteraš: Brata dovela u životnu opasnost, ovo zauvek menja njihov odnos! (FOTO)

0

Braća i sestre jedni drugima predstavljaju najveću podršku i izvor ljubavi, ali to treba vremena da se formira. Kad su braća i sestre mali, često se tuku i svađaju, pa se kasnije kao odrasle osobe jako zbliže i postanu najbolji prijatelji. To je tipičan odnos koji se formira mnogo godina.

To su i slavne osobe koje imaju brata ili sestru na svojoj koži osjetile i sigurno se kaju što je dolazilo do kojekakvih incidenata i povreda zahvaljujući njima. Slavna i atraktivna pjevačica Slavica Ćukteraš je nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića u njegovom popularnom Ami G Showu i otkrila neke detalje. Iako ne priča puno o svom bratu i čuva ga podalje od javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost, u jednom momentu se dotakla incidenta iz djetinjstva koji je još uvijek proganja i koji je mogao njenog brata učiniti invalidom za života a možda i usmrtiti da se drugačije nešto odvilo.

Naime, pričala je kako je brata poslala u bolnicu na ušivanje nakon što ga je pogodila šarafom za točak kamiona dok je bio na biciklu. Navodno mu mama nije dozvolila da se vozi biciklom taj dan, i kad je on to svakako uradio protiv mamine volje, mala Slavica je intervenisala.

Uzela je taj šaraf i pogodila, te ga ozbiljno ranila tim postupkom. Danas se kaje zbog toga i zahvalna je što ga nije pogodila u cvike jer ko zna kakvu bi mu štetu onda nanijela. Danas se odlično slažu, ali njoj nije nimalo svejedno što ga je tako povrijedila kao dijete.