“Poreska nam je upala zbog Darka Lazića i 140.000 evra” Saša Popović otkrio ZARADU PEVAČA, pa se dotakao i bakšiša!

0

Saša Popović je prema mišljenju većine jedan od najuspješnijih biznismena u muzičkoj industriji ne samo u Srbiji nego i u cijelom regionu i prešao je dalek put od vremena kada je u bendu Slatki greh pratio tada najpopularniju pjevačicu u Jugoslaviji Lepu Brenu.

Saša i ona su osnovali Grand produkciju i ni sami se nisu nadali da će ona biti toliko uspješna posebno ne projekat Zvezde Granda koje je već 18 godina najuspješnije muzičko takmičenje kod nas. On je u jednom intervjuu pričao i o stanju na estradi danas kao i o pjevačima i pjevačicama koji su ponikli u Grandu i rekao je da razumije i poštuje to što danas omladina sluša Vojaža, Breskvicu, Nućija, Cobija i druge novokomponovane pjevače koji su u stanju da na svoje nastupe privuku u po nekoliko hiljada ljudi.

Međutim ta vrsta muzike se ne sluša na proslavama i svadbama i zna se ko tu nastupa i kakve se pjesme tamo pjevaju. Saša je govorio i o bakšišima koje pjevači dobijaju i otkrio je da iako vlada mišljenje da je bakšiš najveći na romskim svadbama on se dobija i na drugim proslavama poput krštenja djece i slavlja punoljetstva.

Saša je rekao da najveće bakšiše koliko on zna dobijaju Đani, Tea Tairović ali i Ljuba Aličić a osvrnuo se i na slučaj kada je u Grand došla poreska inspekcija prije sedam godina i to zbog Darka Lazića, Rade Manojlović i Jelene Gerbec i tražili su da vide koliko im je novca uplatio Grand sa plaćenim porezom. Kada su im pokazali papire inspektori nisu mogli da vjeruju jer je na primjer Darku za godinu dana uplaćeno oko 140 hiljada eura a onu su čuli da on zarađuje mnogo više i tada im je Saša odgovorio da je u pitanju bakšiš.

Preporučujemo