Showbizz

Popularni folker je napastvovao u automobilu pa izbacio na sred puta! Godinama držala gorku istinu u sebi, a sad je smogla snage da progovori! Njena priča uzdrmala javnost!

Djevojka o kojoj danas pišemo tvrdi da je poznati pjevač Toma Zdravković bio nasilnik.

Učiteljica modernog plesa koja je poprilično popularna a zove se Gordana Dean je na svom Facebook profilu objavila jednu šokantnu vijest.
Ona tvrdi kako je pjevač Toma Zdravković bio manijak koji je zlostavljao njenu prijateljicu kada su bili na putu za Novi Sad.


– Toma Zdravković. Ima 20 godina, učestvovala sam sa koreografijojm na “Subotičkom kulturnom ljetu”, a na “Kulturnom letu” je bio i on odnosno Toma Zdravković. Sve se završilo oko ponoći i organizatori su rekli da Toma neće da vozi do Novog Sada. Bilo je nas tri djevojke, drugarica i ja pozadi i jedna napred. Ubrzo se čulo sljedeće:

“Nemojte Tomo, šta radite, ne želim da radim to”.začule su se kočnice. “Marš napolje”, reče i ona je ispala na sred autoputa u 12 sati navečer po mrklom mraku. Plakala sam, molila sam da se vrati po nju, i valjda je zbog toga pomislio da može da odgovara za to što je napravio. Do kraja putovanja smo nas tri sjedile pozadi. Do danas riječi nismo progovorile o tome! – napisala je Gordana.


Tomislav “Toma” Zdravković rođen je u Aleksincu, 20. novembra 1938. a umro je u Beogradu, 30. septembra 1991. i bio je jugoslavenski i srpski pjevač narodne glazbe.
Bio je poznat kao pjevač, ali je bio još poznatiji kao skladatelj i tekstopisac. Nakon tri mjeseca od njegovog rođenja on se preselio u Pečenjevce kod Leskovca, a nakon toga u Beograd u nadi za boljim životom. Bio je jako dobar pjevač od malih nogu al tada nije bio primljen njegov talenat. On se ženio čak četiri puta i bio je strastven prijatelj sa alkoholom.
Za njega se govori da je sve pare što je zaradio potrošio na kafane, žene i kocku.

Oglasi – Advertisement