Showbizz

Popularna srpska pjevačica se javno odrekla svojih roditelja: Njeni fanovi ostali u šoku kada su saznali razlog za ovu njenu odluku (FOTO)

U zadnje vrijeme se dosta polemiše oko poznate pjevačice Tanje Savić koja je kako se saznaje prekinula sve kontakte sa svojim roditeljima Stanišom i Živanom i kako im ne dopušta da joj se miješaju u brak.

Razlog svađe je bio što su njeni roditelji mislili kako Tanjin muž Dušan iskorištava situaciju i kako pušta pjevačicu da radi sve, i smatraju povodom toga da je sve palo na njena leđa, i da he to jedan od razloga zašto više ne dolazi u svoj rodno mjesto Radnice, i zat što njeni roditelji nisu vidjeli svoje unuke još od prošlog ljeta.


Također se saznaje kako njeni roditelji ne žele da je zovu več se nadaju da će ojevačica sama dići kada ih poželi ili kada se odljuti.
Već je i poznato da Tanja nema dobre odnose sa roditeljima pošto je i prije pet godina imala probleme sa njima zbog svoje kuće koju je imala na Zvjezdari, tada je Tanja za medije izjavila sljedeće: Prevarili su me ljudi od kojih sam se najmanje nadala i to me mnogo boli. Otišla sam u Radinac da uzmem papire od kuće koju sam kupila jer hoću da je prodam. Otac nije htio da mi ih da. Nekretnina koja je kupljena od mojih para vodi se na njegovo ime. Nisam mogla da vjerujem šta me je snašlo. Nastao je haos i istog trenutka sam otišla odatle.”


Najviše što ju je povrijedilo je to što joj je majka rekla da je ona lažov.
Ona je htjela u sve to umješati policiju da dokaže da je kuća potpun u njenom vlasništvu jer njeni roditelji ne rade i da je htjela prodat zato što je bila prazna.

Oglasi – Advertisement