Popularna glumica Anđelka Prpić otkrila KAKAV JE HAOS DOŽIVJELA, njena ispovijest SVE OSTAVILA U ČUDU! BIVŠI MUŽ JE PROKLEO?!

0

Anđelka Prpić je jedna od njapoznatijih glumica u našem regionu. Jednom prilikom se uključila u jednu TV emisiju, kamerom iz svog stana, kako bi pričala o svojoj karijeri. Ispričala je i svoj peh koji joj se desio ovih dana: “Često me u intervjuima pitaju Kada ste posljednji put rekli ‘Šta me snađe’, na to pitanje nikad ne znam dati odgovor. Jučer sam to rekla! Bivši muž me prokleo. Često je govorio da prestanem zubima kidati etikete, jer ću polomiti zub. Jučer mi se to desilo, sreća kec gore lijevo, nije strašno”- rekla je Anđelka.

Rekla je da je odmah otišla zubaru, i sve je sređeno jako brzo. “Svaka predtsva je predivna jer publika i ja razmjenjujemo neku divnu energiju i zajedno se smijemo”- kazala je Anđelka. Požalila se voditeljima da potpuno razumije influensere i da će ih žustro braniti. Priznala je da je sama prije nekoliko dana snimila svoj prvi “reels” i da se jako namučila oko toga.

Preporučujemo