Popularna folk pjevačica priznala da se PALI NA KRISTIJANA: Priznala ljubav prema njemu- GODINAMA SAM BILA LJUBAVNICA (FOTO)

0

Kada su rijaliti na ovim našim prostorima u pitanju, onda je opšte poznato da je nagledanija i najpopularnija Zadruga, koja u ovoj svojoj četvrtoj sezoni ruši sve moguće rekorde gledanosti i popularnosti. Naravno da je razlog tome i sami učesnici zadruge jer imena poput Sanje Stanković, Jovane Tomić Matore, Vladimira Tomovića, Miljane kulić su svakako imena koja privlače pažnju i koja podižu gledanost. Ipak, onaj koji je do sada obilježio ovu sezonu je svakako Kristijan Golubović, poznati beogradski kriminalac koji sa svakim svojim postupkom podiže gledanost i dolazi u centar pažnje medija.

Povodom svega toga se oglasila i poznata folk pjevačica Zlata petrović koja je rekla novinarima kako joj je Kristija super frajer i da Zadrugu gleda samo zbog njega. Ona je priznala da njoj ne smeta njegova kriminalna prošlost, kao ni to da je pola života prove u zatvoru, a još je na sve to dodala i sljedeće: ”Super se snalazi u rijalitiju i svaka riječ mu je na mjestu! Neka misli ko šta hoće, ali on je meni baš dobar frajer! Prva liga! O životu je učio čak i dok je bio u zatvoru, nije gubio vrijeme. Imao je tešku sudbinu, ali je sam birao svoj put. Zanimljivo mi je da ga slušam kada priča i gledam rijaliti najviše zbog njega” – ispričala je  folkerka.

Ona je dodala da posebno cijeni kod Kristijana to što je posvećen svojoj supruzi Ivani, te da se vidi kako je Kristijan mnogo poštuje kao ženu te da je ne želi izgubiti zbog rijalitija, i da dobro promisli prije nego li napravi bilo kakav korak. Zlata je još rekla da ona ne tvrdi da je Kristijan neka cjećka, te da ona prva nije neka svetica jer je godinama bila ljubavnica i to je na kraju i javno priznala. Rekla je i da je ona samo žena, od krvi i mesa, te da nije programirani robot koji ne može da pogriješi.

 

 

 

Preporučujemo