POPOVIĆ REKAO DA BI MU BILO DRAŽE DA JE U ŽIRIJU OSTALA JELENA: Evo njegove reakcije kada je video Cecu u studiju! (VIDEO)

0

U poslednje vreme svima je jako poznata tema Zvezda Granda i njihovog mogućeg rasipa. Naravno osim što svi volimo čudi dobre vokale i glasove, volimo i dobru atmosferu a koju nam je donosila jedna jedina Jelena Karleuša. Ona je napustila Grand, a po nekim pričama priča se i da je dobila nogu.

Na njeno mesto došla je njena zakleta neprijateljica Svetlana Ražnatović Ceca za koju je publika skeptična. Nikome se od publike nije sviđala pomisao da Ceca bude deo ovog takmičenja, a većinski zbog njenog smeškanja i govorenja da je sve lepo i dobro. To je kažu radila na Pinkovim zvezdama, to će kažu raditi i sada.

No iz Produkcije kažu da kada je Ceca ušla u studio videla se da je kao stvorena za tu poziciju i tu stolicu. Saša Popović je kažu nju i njenu ćerku ANastaziju planirao za članice Pinkovih zvezdica, no desilo se što se desilo i Ceca je prešla u Zvezde Granda. Tako uz ustaljen žiri koje čini Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, kandidate početi ocenjivati i komentarisati ali i podučavati pevanju Svetlana Ražnatović Ceca.

Ceca je dala odmah po završetku snimanja intervju u kome je rekla da je već 2015. godine trebala doći u Grand ali je tada ipak imala potpisan ugovor sa Pinkom. Ona je optimistična i govori da će ovo biti najbolja sezona do sada. Šta vi mislite po ovom pitanju, da li će Ceca ikad moći zameniti Karleušu i da li očekujete spektakl?

Preporučujemo