PONUĐENO JOJ BOGATSTVO DA ZAVEDE I SNIMI NOVAKA ĐOKOVIĆA, Evo koliko je NOVACA UZELA! Sad ulazi u Zadrugu 5, ali svi gledaju u njenu STRAVA MAJKU! (FOTO)

0

Mi se danas malo bavimo za Zadrugom 5, koja kao što znate starta već na jesen, to jeste za nekih par dana to jeste 1 septembra. Željko Mitrović je zadovoljno trljao ruke, i govorio kako je ovo najuspešnija Zdruga do sada, ali je isto tako sve razočarao kada je rekao da će sledeća Taadruga da bude poslednja koju će gledaoci moći da gledaju. 

Strašno je prepao sve fanove, jer niko ne misli da bi nešto ovako gledano moglo da bude ukinuto. Jako veliki procenat njih misli da je u pitanju samo marketinški trik, i da želi smao da poveća ionako veliku gledanost, što je opet jako pametan potez sa njegove strane. 

Danima se već špekuliše ko će da bude u novoj Zadrugi, a jak ovelika imena se opet pominju, a svi su gledali u pravcu Kristijana Golubovića, koji sada traži pola miliona evra i plus da kristina u pakeetu uđe unutra sa njim. Da li će tako da bude, ostaje nam da vidimo, a mi vam danas donosimo jednu jako zanimljivu učesnicu koja je postala poznata po tome što je bila plažena u jednom periodu svoga života da zavede Novaka Đokovića. 

Natalija Ščekić će da bude učesnica nove Zadruge,a kaže da je tada dobila jako veliki novac da snimi i zavede Novaka ali nije uspela u tome, iza nje stoji jako dobrostoježi sponzor, ali i pak i dalje živi sa majkom. Kako kaže ima 20 godina, a na Instagramu se jako često pojavljuje sa majkom, pa se ne zna ko je majka a ko ćerka. 

Preporučujemo