PONOVO JAVNO PONIŽENI: Hari i Megan NISU POZVANI na prijem pre kraljičine SAHRANE, ovaj udarac nisu očekivali

0

Smrt kraljice Elizabete II označila je i mnogobrojne promjene koje se dešavaju ne samo u Velikoj Britaniji već i u njihovoj kraljevskoj porodici. Poznato je da postoje odnosi u ovoj kraljevskoj porodici koji su i više nego zategnuti, a koji su cijelom svijetu upravo zbog toga zanimljivi.

U periodu 2020. godine princ Hari i njegova izabranica Megan Markl su bili gosti u emisiji kod Oprah Vinfri gdje su pričali ovoj porodici i javno odstupili od svojih kraljevskih obaveza i dužnosti. Mnogi su ostali u šoku nakon ovog intervjua, a članovi ove porodice su bili zgroženi njihovim riječima u ovom intervjuu. Na sahrani kraljice Elizabete II, s jedne strae će biti VIP ljudi, a u njih su ubrojani najveći svjetski lideri u modernoj historiji.

Oni koji odlučuju o svemu za ovu sahranu, odlučili su i da princ Hari sa svojom suprugom Megan Markl ne prisustvuje. Kralj Čarls III će prirediti prijem za sve VIP ljude, a njih ima preko 500, ali tada neće dočekati i svog sina. Određena su i pravila oblačenja za ovu priliku, a to su salonska odjela, dok će kraljevska porodica biti u žalosti. Priča se i da je princ dobio zabranu da se pojavi u uniformi koja je za njega u toku ove sedmice.

U ponedjeljak kada se bude održala sahrana kraljice Elizabete II, Hari i Megan će odvojeno doputovati na njenu sahranu. Očekuje se da će u skupini VIP ljudi biti i američki predsjednik Džo Bajden, francuski predsjednik Emanuel Makron, potpredsjednik Kine, premijer Kanade i premijerka Novog Zelanda kao i mnogo drugih poznatih predsjednika država.