“POMIRIĆEŠ SE SA DALILOM!” – Zorica Marković sasula Dejanu sve u lice, on nije znao šta da odgovori, pevačica javno otkrila sve, šok! (FOTO)

0

 Najgledaniji program u Srbiji je sasvim sigurno rijaliti Zadruga koji se već petu sezonu prikazuje na TV Pink vlasnika Željka Mitrrovića i u  kojem se dešavaju razni skandali koji izgleda i privlače pažnju vjernih gledalaca. Ima i onih koji cijelu noć dežuraju uz male ekrane da im slučajno ne bi promakla neka svađa ili vrela akcija u krevetu a nijednog ni drugog ne manjka u kući u Šimanovcima.

Od samog početka ove sezone glavna zvijezda je Dalila Dragojević koja je u Belu kuću ušla sa svojim suprugom Dejanom kojeg je upoznala u rijalitiju Parovi i do tada su oni važili za najskladniji rijaliti par. Koliko je ta slika o njima bila varljiva pokazuje činjenica da je bilo potrebno samo dvadesetak dana da Dalila svog muža na njegove oči prevari sa Filipom Carom i tako je postala najomraženija učesnica.

Dejana su mnogi sažaljevali a neki su se i ljutili što joj dozvoljava da ga ponižava i moljaka je da mu se vrati ali je on sve pravdao time što je voli. Sada su u Zadrugu ušli novi takmičari a jedna od njih je poznata pjevačica Zorica Marković koja je i prije bila učesnik ovakvih emisija.

Ona je sjedila i razgovarala sa Markom Đedovićem a u jednom trenutku im se pridružio i Dejan pa je Zorica tu priliku iskoristila da mu direktno u lice saspe svoje mišljenje o njegovoj situaciji. Zorica je i inače poznata kao neko ko nema dlake na jeziku pa je Dejanu rekla da će se on na kraju pomiriti sa Dalilom a on je odgovorio da je bitno da je živ i zdrav i da se i razveo i oženio.