POLITIČARI PADALI KAO POKOŠENI PRED OVIM PEVAČICAMA:On jedva preživeo raskid sa Vesnom Zmijanac, nikad je nije PREBOLEO!

0

Slavne ličnosti na sebi imaju kletvu da moraju tražiti druge bogate i slavne ličnosti jer postoji šansa da ih “obični” ljudi iskoriste. Stoga nas ne bi trebalo čuditi što slavni i moćni političari često završe sa pjevačicama, i zato vam danas navodimo neke od najpoznatijih veza ovog tipa na Balkanu.

Prvo moramo spomenuti legendarnu mutlitalentovanu jugoslovensku ljepoticu Oliveru Katarinu i njenu vezu sa potpredsjednikom Skupštine Beograda, a uzeli su se zvanično 1970. godine. Iz tog braka imaju slavnog sina Maneta koji je uspješan slikar. Drugi par koji spominjemo danas je Ana Bekuta i ministar infrastrukture i saobraćaja Milutin Mrkonjić. Kao “Bennifer” ili “Brangelina”, i ovde su njih dvoje imali svoje ime “Mrkuta”, i njihova je ljubav bila na prvi pogled, ali je okončana Mrkinom smrću prošle godine. Treća veza je još uvijek špekulativna, ali mnogi tvrde da su gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i pjevačica Tanja Savić u vezi, ali da to kriju.

Tanja je sve navode dosad negirala i rekla da nije više u kontaktu sa Stanivukovićem te da uživa u slobodi od dvije godine, ali da je opet spremna za ljubav. Naredni par koji ćemo vam danas otkriti su Vesna Zmijanac i Milorad Vučelić koji se spominje u njenoj autobiografiji.

Vučelić je bio član Socijalističke partije Srbije i Vesna ga u knjizi oslovljava sa “onaj koji me zvao Veco”. Zadnja veza koju vam donosimo je bila između Vojislava Šešelja i Vesne Vukelić zvane Vendi, a raskinuli su je prije 31 godinu i oboje daju drugačije navode vezane za njihov odnos.

 

 

Preporučujemo