Pokušali da sakriju od svih: Razdvojeni Jelena i Duško našli se pred OZBILJNIM zadatkom, OVO SU detalji tajnog SUSRETA!

0

Svi u regionu dobro znaju ko je turbofolk pjevačica Jelena Karleuša, a to je zato što su mediji opsjednuti njom i njenim skandalima. Najnovija hit vijest je dugo špekulisani razvod od supruga i fudbalera Duška Tošića s kojim je u braku već četrnaest godina i s kojim ima dvije kćerke.

Ispostavlja se da Duško i Jelena ne komuniciraju direktno oko silnih detalja razvoda, ali su unajmili dobre advokate i šalju ih stalno na neke pregovore i dogovore, a nedavno su čak sedam sati vodili raspravu i nalazili neke pogodbe kako bi ta podjela imovine i starateljstvo prošlo što brže i bezbolnije. Njih dvoje su bogataši i njihova multimilionska imovina nije laka za raspodjeliti, ali čini se da će Jelena i kćerke ostati da žive u Jeleninoj vili na Dedinju, dok Duško ima dvije nove nekretnine u Beogradu i tu će izgleda da se sada najviše kreće i nastavi svoj život.

Odlučeno je da oba roditelja imaju starateljstvo, ali su kćerke odabrale da žive s Jelenom. Duška mogu viđati kad god požele, ali trenutno su na ljetovanju s majkom koja želi da im što više ublaži bol oko razvoda roditelja i ovo će im doći kao dobar način da ne misle o tome.

Još se ne zna koji iznos će Duško morati plaćati u vidu alimentacije za dvije kćerke, mada s obzirom da se radi o dvoje multimilionera, čini se da će bilo koja suma biti suvišna, s obzirom da im oba roditelja mogu pružiti šta god požele, ali to ostaje da se riješi.

 

 

 

Preporučujemo