Pokajala se, ali odluka je pala: Evo ko Danijeli Dimitrovskoj briše suze nakon razvoda (FOTO)

0

Koliko god ljubav i ljubavne veze djelovale kao neke nadmoćne stvari u našim životima, činjenica je da svemu dođe kraj pa i tome. Nebitno koliko se partneri dobro slažu, ljudi su promjenjiva bića i sa sobom donose razne odluke, ishitrene i dobro razmotrene, koje kasnije dovedu do raskola u odnosima.

Nije nikad lako okončati vezu ili brak koji traje godinama i to naročito ako je iz svega toga nastala porodica ili neki drugi vid ljudske zajednice koji je partnerima bio centar svijeta. U svakom slučaju, važno je poštovati bivšeg partnera ili partnericu ako su uvjeti razvoda normalni i bez nasilja. Teško je i slavnim ličnostima, unatoč novcu i određenim bogataškim privilegijama, jer njihove životne promjene ipak prate obožavaoci i drugi pratioci, pa samim tim nemaju to neko utočište gdje se mogu skloniti od svih očiju medija i publike koje pilje u njih i njihove dramice i probleme u privatnom životu.

Kroz to sad prolaze slavni muzičar i voditelj Ognjen Amidžić i njegova do sada supruga Danijela Dimitrovska. Nedavno su objavili da se razvode, iako je brak djelovao idealno i imaju zajedničkog sina Matiju. U početku je djelovalo kao da su odmah krenuli dalje sa životima, ali to djeluje kao gluma.

Mnogi fanovi smatraju da im ovaj razvod oboma potajno teško pada, unatoč provodima i ljetovanjima na koja sad idu. Danijela je sada sa porodicom u rodnom mjestu i oni su očito ti koji joj figurativno brišu suze i s kojima joj je najlakše podnijeti bilo kakve poteškoće u privatnom životu.