Pogledajte OVU simboliku: Jelenina fotografija koju je Duško Tošić objavio na Instagramu govori više od 1000 reči! (FOTO)

0

Jelena Karleuša je pjevačica koja je svoju karijeru izgradila na skandalima više nego na svojim hitovima a dokaz za to je da iako već godinama nije snimila ništa novo skoro svaki dan mediji pišu o njoj.

Poznata je kao žena koja nema dlake na jeziku i uvijek kaže ono što misli sviđalo se to nekome ili ne i zbog toga ima jako malo prijatelja na estradi. Ona je u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem već 14 godina i iako su ih do sada bezbroj puta razvodili par je i dalje zajedno. Njihov odnos je uvijek tema nagađanja a to se pojačalo onog momenta kada je primjećeno da se više međusobno ne prate na društvenoj mreži Instagram.

Od tog momenta svaki od njih je počeo da objavljuje fotke na kojima su sami ili u društvu prijatelja ili svojih kćerki Nike i Atine a njihovih zajedničkih nema nigdje. Jedina koja se može vidjeti na Duškovom Instagramu je ona koja je nastala u vrijeme njihove najveće sreće koja je snimljena na jednom putovanju. Objavljena je prije šest godina i poslije nje Duško nije objavio nijednu porodičnu fotku.

Oni su naime tada odlučili da detalje svog života više ne iznose u javnost ni na koji način a Jelena je otkrila i zašto se više međusobno ne prate na društvenim mrežama. Rekla je kako Duško ne želi da gleda stvari koje ona kači na Instagram i ne želi ništa ni da vidi ni da zna kada je to u pitanju. Rekla je kako je on nju upoznao kao jednu smjernu domaćicu koja se nije ni provokativno oblačila a ni ponašala i nakon što se ona promijenila on je odlučio da to ne želi da gleda.