Pogledajte kako je Sandra Čaprić izgleda prije PLASTIČNIH OPERACIJA- OD RUŽNOG PAČETA DO LJEPOTICE… Ovaj prizor će vas šokirati…. (FOTO)

0

Danas opet imamo malo novosti vezanih za najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, a to je naravno Zadruga. Danas ćemo malo pisati o učesnici Zadruge, Sandri Čaprić. Naime, pjevačica je uspjela osvojiti Filipa Cara koji je po svemu sudeći već bio u vezi sa Majom Marinković, a i sam je nekoliko puta rekao da mu Maja nedostaje.

Očito mu to nije neka velika prepreka, pa su se oni nakon malo ustezanja prepustili strastima i vrelim poljupcima ozvaničili svoju vezu.Prije nego su stupili u vezu, mnogi zadrugari su ih osuđivali, naročito Sandru. Ostaje da vidimo kako će Maja reagovati na sve ovo, a i njen ulazak se bliži.

Međutim, sada su se pojavile njene fotografije prije svih tih silnih plastičnih operacija koje je radila. Naime, njene fotografije je objavila bivša zadrugarka Ermina Pašović, koja je napisala sljedeće: “Šta reći, a ne zaplakati? Nemam ništa protiv plastičnih operacija, i naravno svako ko je nezadovoljan svojim izgledom treba raditi… Ali nazvati nekoga ‘plastičnim’, a pritom isto raditi na sebe je jako ružno”.

Preporučujemo