POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŽENA U KOJU SE MILOŠ BIKOVIĆ KLEO I OŽENIO JE- ON SE NJOJ GADIO! Iskoristila ga samo zbog NOVCA, A ONDA GA NAPUSTILA….

0

Brankica Sebastijanović je poznata glumica koja se prije pet godina proslavila, kada je dobila jednu od glavnih uloga u seriji “Sinđelići”, koja je bila jako gledana na našim prostorima. Nakon godinu dana, ova lijepa glumica je snimila seriju “Samac u braku”, gdje je glavnu ulogu muža, glumio njen tadašnji momak, Miloš Biković.

U seriji je Radmilo tumačio ulogu moćnog advokata koji je godinama zaljubljen u Ljliljanu. Bio je najpoželjniji momak u Palnci, a najveća želja mu je bila oženiti se Ljiljanom. Ona je bila mnogo ljuta i bijesna,te se iz inata i radi finansijskog blagostanja svoje porodice, udala za Radmila, da bi udovoljila roditeljima, koji su gledali samo korist.

Ubrzo su poželili da se rastanu, Radmilo ju je molio da ostane neko vrijeme, dok ne smisli kako da to prođe bez skandala, i na kraju su oni završili zajedno. Samo nekoliko mjeseci nakon snimanja serije, oni su prekinuli svoju romantičnu vezu…

Preporučujemo