Pogledajte kako izgleda supruga Mace Marinkovića: Ona je zanosna crnka čak 20 godina MLAĐA od njega- Zgodno tijelo puno tetovaža, kada je vidite DAH ĆE VAM STATI!

0

Popularni voditelj Dragan Marinković Maca je rođen u Bosni i Hercegovini, gdje se u svom rodnom Sarajevu prijavio na audiciju za akademiju scenskih umjetnosti. Sa 13 godina je poečo raditi, a još kao dijete je ostao bez oca.

Iza sebe ima dva braka, a u prvom braku je dobio sina sa šminkericom Amrom Redžić, a sinu je dao ime Lav. To se desilo 2003. godine, ali su se ubrzo razveli. 2010. godine je dobio drugog sina koji se zove Fjodor Simenon, a njega je dobio sa novosanđankom Tijanom Golubović. Također se razveo i od nje, te se po treći put oženio sa frizerkom Jovanom Milić. Sinovi su dobili imena po ruskim piscima, jer je on naveo da je jedan rusofil koji obožava rusku književnost.

Trenutno radi na Pink TV, gdje je nekada voditelj popularnog rijalitija Zadruga. Još uvijek je u braku sa Jovanom, evo već 5 godina, a mnoge je interesovalo, kako to ona izgleda. Jovana je jako mlada, crne kose i ima mnogo tetovaža na lijevoj ruci.

Preporučujemo