Pogledajte kako izgleda supruga Dragana Bjelogrlića: Zovu je srpska Monika Beluči: U braku su 26 godina, oči će vam stati kada je vidite….

0

Dragan Bjelogrlić je postao jedan od top 5 filmskih radnika na cijelom Balkanu svih vremena. Svi ga se sjećamo, kako je krenuo sa serijom “Bolji život”, kada je još bio tinejdžer. Postao je jedan od najpoznatijih glumaca, a nakon toga su se samo redale uloge.

Pokušao se okušati u režiserskom poslu i shvatili smo da je jako nadaren za te stvari. Legendarne “Rane”, “Lepa sela lepo gore”, su samo neki od njegovih režiserskih poslova. Miloš Biković je zasigurno najbolje ime koje nam pokazuje da zna pronaći i novog mladog glumca, pred kojim je sjajna karijera. Draganov privatni život je uvijek bio zakulisan i nikada nije puno promovisao svoju kćerku, ali i suprugu sa kojom je u braku 23 godine.

A da li ste zanli da je njegova žena prava ljepotica? Zove se Maja, i sa Draganom ima kćerku Miu i sina Alekseja i jako su privatna porodica. Ona se nekada bavila menkenstvom i završila je engleski jezik i književnost. Kada je upoznala Dragana, prekinula je modelingom i završila fakultet.

Preporučujemo