POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SIN TOME ZDRAVKOVIĆA, GENI SU ČUDESNI! Imao je samo 13. godina kada je preminuo Toma…. A OVAKO ON DANAS IZGLEDA, ČUDO!

0

Sin popularnog pjevača Tome Zdravkovića, Aleksandar živi u Torontu, gradu gdje su se njegovi roditelji upoznali. Da su geni čudo, govori činjenica da se Aca također bavi muzikom i odlučio je da započne muzičku karijeru u Torontu, gdje ima privatni muzički studio.

Toma je bio vlasnik najvećih hitova narodne muzike, bio je u braku sa Gordanom Zdravković, sa kojom je dobio Aleksandra. Bili su 18 godina u braku, a tokom njegovog burnog života, dešavale su se razne situacije što je njegova supruga nije mogla da razumije. “Kada saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstvaljao kao Aleksandar Saša, da bih izbjegao teret svog prezimena.

Bio sam mnogo mlad kada je on preminuo, a tek kasnije sam shvatio šta on znači za muziku. Počeo sam se zaljubljivati, tek onda sam shvatio njegove pjesme. Nekada sam išao sa njim u kazino umjesto u park, jako mlad sam vidio dosta stvari”- rekao je jednom Aleksandar.

Preporučujemo