PODMUKLA BOLEST došla je u momentu najveće slave i Evrovizije: KONSTRAKTI nikada nije bilo teže! (FOTO)

0

Na Beoviziji koja je  u stvari takmičenje za pjesmu koja će predstavljati Srbiju na izboru za pjesmu Evrovizije pobjedu je odnijela umjetnica pod imenom Konstrakta a njena pjesma i koreografija je izazvala neviđenu buru u cijeloj regiji pa i šire.

Nekima se njen nastup uopšte ne sviša, drugi su oduševljeni ali je sigurno da nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ana Đurić kako je njeno pravo ime danas ima 43 godine a nekada je bila članica benda Zemlja gruva a pjesmom Incorpore de sano je prosto oduvala svoje rivale.

Malo je poznato da je malo trebalo da se uopšte ne pojavi na ovom takmičenju jer je njen suprug ozbiljno bolestan i sa njim je početak ove godine provela u Njemačkoj gdje je bio u bolnici na ispitivanju. Od kada je osvojila pobjedu o njoj i njenoj pjesmi ne prestaje da se priča, prave se razne parodije na ovu temu i svako ima tumačenje njenih stihova a i njen privatni život je došao u žižu pažnje javnosti i medija. Ana je u braku sa producentom Milanom Đurićem već godinama i par ima dvoje djece kćerku Lenu i sina Nikolu a ona se trudi da svoj privatni život drži sakrivenim od javnosti.

To je i razlog što se tek nedavno saznalo da je njen muž bolestan odnosno da mu je postavljjena dijagnoza tumora što je cijelu porodicu strašno potreslo. Sve je otkriveno početkom godine i Ana je umalo odustala od Beovizije jer je bila u teškom psihičkom i mentalnom stanju. Međuitm nakon ispitivanja koja su obavljena u Njemačkoj ustanovljeno je da se radi o benignoj tvorevini koja se može lako odstraniti.