POCRNELO NEBO NAD SRBIJOM! Pa OVO nije moguće… Grand je u suzama, PREMINUO DRAGAN! Svi pevači se opraštaju od njega…(FOTO)

0

Razne bolesti, smrt, crna hronika sve je to što nas okružuje iz dana u dan. Budimo realni, jako puno je lepih vesti koje se dešavaju svakodnevno i koje možete da pronađete na veb portalima, ali ljudi definitivno to ne vole, ne žele da kliknu na nešto pozitivno, a svakako da je jedini izuzetak porođaj Lune Đogani, i to je sve. 

Korona virus je polako počela da popušta, a sve svakako možemo da zahvalimo vakcinama koje su u Srbiji u jako solidnom procesu i veruje se da će jako skoro biti revakcinisan svaki stanovnik ove zemlje. Kolik oje Aleksandar Vučić uradio dobar posao, pokazuje i podatak da je jak oveliki broj stanovnika Bosne i Hercegovine i Hrvatske, ali i drugih zemalja iz regije primio vakcinu u ovoj državi. 

Verujemo da ste svi pratili muzički program na Grandu “nikad nije kasno”, a jedan od njihhovih najvećih učesnika, i čovek koji je ostavio jako visok trag u ovom rijalitiju, Dragan Milojević Japanac je na žalost jučer preminuo u 62 godini života. On je na žalost preminuo od posledica korona virusa, a veliki broj njegovih prijatelja, rodbine i bajkera čiji je i on bio aktivni član su se opraštali od njega putem društvenih mreža. 

Zorica Akerman, njegova jako dobra prijateljivca je napisala na ssvom Insta profilu:”Pamtićemo ga kao čoveka velikog srca, koji je uvek bio nasmejan i uvek je bio spreman da pomogne svome bližnjem. Počivaj u miru, dob ri čoveče”, stoji u njenoj objavi. Dragan Milojević Japanac je nadimak dobio zbog kosih očiju i oštre kose. 

Preporučujemo