POBEDILA OPAKU BOLEST, NJENO PRAVO IME KRIJE POTRESNU SUDBINU: Ove detalje iz Ćaninog života niko nije znao!

0

Jedna od poznatijih folk pjevačica u Srbiji je Ćana koja se po prvi put javnosti predstavila kada je imala 19 godina. Ćana je rođena u Bosni i Hercegovini u jednom mjestu koje se nalazi u blizini Sanskog Mosta i tamo je završila osnovnu i srednju školu. Još kao osnovac počela je da se bavi pjevanjem i njen talenat je odmah prepoznat iako je bila dijete.

Nakon što je završila srednju školu ona je počela da pjeva u restoranu Beograd koji se nalazi u Subotici a nakon nekoliko godina je dobila ponudu da ide na turneju sa kulturno umjetničkim društvom i tada je nastupala po mnogim zemljama kao što su Danska, Belgija, Švedska i druge a gdje god se pojavila oduševljavala je publiku.

Tako je njena karijera krenula uzlaznom putanjom i postala je popularna u cijeloj regiji. Kada je u pitanju njen privatni život poznato je da je sa svojim mužem Reljom u braku već dugi niz godina a nakon što su se vjenčali preselili su se iz Doboja u Beograd. Dvije godine kasnije Ćana je rodila njihovog sina Luku a gostujući u jednoj emisiji pjevačica je otkrila i kako je dobila nadimak po kojem je danas svi znaju.

Njoj je 2013. godine postavljena dijagnoza opake bolesti ali je na sreću otkrivena na vrijeme i napomenula je da je jako važno osluškivati svoje tijelo i pratiti simptome jer to u mnogo slučajeva može da vam spasi i život. Ćana je tada reklai da je njeno pravo ime Stanojka ali da je predugo i da je zato odlučila da bude Ćana. Ostatak pročitajte