Pjevačica godinama krila razlog zbog kojeg nije mogla imati djecu: Sada se sve otkrilo- OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG LEPA LUKIĆ NIJE MOGLA OSTATI U DRUGOM STANJU! (FOTO)

0

Lepa Lukić je jedna od ikona narodne muzike na ovim prostorima. U bivšoj Jugoslaviji je bila jedna od najpopularnijih pjevačica. Već dugo nije nigdje nastupala, a mlađe generacije su imale priliku da je upoznaju kao učesnicu raznih rijaliti programa.

Ovo je bilo jako šokantno za njene obožavatelje i svi su se pitali zašto joj treba ovo blamiranje pod stare dane. Međutim, čini se da je pjevačica strastveni kockar, te da velike svote novca duguje, te je to bio glavni razlog njenog ulaska u rijaliti. Lepa je imala svoj privatni život koji je krila od medija, a poznato je da živi sama i nikada nije imala djece. Nikada nije krila da joj je teško što se nikada nije ostvarila kao majka. Ona je jednom ispričala da je imala abortus sa 24 godine i da je nakon toga zatrudnila dva puta ali su bile u pitanju vanmaterične trudnoće. Danas svoju ljubav pruža mački koju voli kao dijete i često razgovara sa njom. 

Preporučujemo