PITATE SE ZAŠTO IMAM OVAKO LEPO LICE?! Ne jedem hranu kao drugi ljudi: Jaja i paštetu?! MA FUJ! Moja klasa ljudi jede nešto drugo… NE PITAJTE KOLIKO KOŠTA…(FOTO)

0

Za Jelenu Karleušu se itekako dobro zna da voli da izaziva pažnju sa nekim svojim i više nego kontradiktornim izjavama, koje ruku na srce uvek izazovu jako veliku pažnju. Verujeo da se sećate svi njene velike svađe i afere koju je pre par mesecci imala sa kompletnim klanom Ražnatovića, a pominjala je i njenog pokojnog supruga Arkana, i rekla da je njena vila na Dedinju izgrađena od para opljačkanih muslimana i hrvata. 

Nije samo sa Cecom na ratnoj nozi, nego je i sa nekim takmičarima u Zvezdama Granda znala da se itekako prozove po društvenim mrežama, pa sa jednim Baka Prasetom, influenserom koji nema ama baš nikakve veze sa muzikom i estradnom scenom u Srbiji. 

Voli sebe da diže u nebesa, a dovoljno je pogledati samo njen Instagram nalog gde ima preko 2 miliona folovera, a tamo svako malo izbaci poneki i više nego provokativan stori. Verujemo da znate priču kako je njen IQ iznad 180 i da joj je baka bila kneginja, što svakako nije niti blizu istine. Sada se obratila svima u jednom od svojih storija sa pričom, da je njena lepota i zategnuta linija, stvar ddobre genetike a ne plastičnih operacija. 

Kaže da ne jede meso nikada, čips, pomfrit i parizere zaobilazi u širokom luku, jer zna da je to sve nezdravo. Trudi se da jjjoj poslednji obrok bude oko 7, i da tada pojede samo jednu jabuku. Trudi se da i svojim ćerkama pokaže taj put, i da sebi nikada ne dozvole da budu debele. Da li je u redu ovo razmišljanje?

Preporučujemo