“PITATE SE ZAŠTO IMAM LIJEPO LICE BEZ BORA? NE JEDEM KOLAČE, MESO… Moja klasa jede samo ovo…” JELENA KARLEUŠA SVE ŠOKIRALA IZJAVOM!

0

Velika balkanska diva Jelena Karleuša je osoba koja je stalno u žiži javnosti. Za nju se uvijek ima šta napisati, iako dugo već niej izbacila nikakvu pjesmu. Najviše se piše vezano za njen britak jezik, naročito dok je bila član Zvezde Granda, tada smo mogli vidjeti najviše članaka o njoj.

Neki ljudi je smatraju iritantnom osobom, međutim njeni komentari i prepirke su dizali gledanost ovog takmičenja. Sada je vijest da Ceca Ražnatović mijenja Jelenu odjeknula kao bomba. One su već mnogo godina na sudu. Jelena je jako aktivna na svim društvenim mrežama, a naročito na Instagramuj gdje broji mnogo pratioca.

U jednom intervjuu je izjavila kako pazi šta jede, te da na njenom jelovniku ne možemo vidjeti meso, čips, kolače… Međutim, ta izjava da nikada nije jela kolače je oprvgnuta jer je odmah neko našao sliku kako ona jede veliki komad svadbene torte. Također, poznata je po izjavi da je natprosječno inteligentna, te da njen IQ iznosi 200.

Preporučujemo