Novo

Pitanje koje muči cijelu Britaniju, a Englezi su u posebnom grču: Da li kraljica Elizabeta prdi- A evo i zašto toliko intersovanje miliona ljudi (FOTO)

U posljednih nekoliko sedmica britanska kraljevska porodica je u centru pažnje, a posebno zbog toga što je princ Harry zajedno sa svojom suprugom Meghan Markle odlučio da odstupi iz porodice i da postanu finansijski samostalni.

Svima a pogotovo Britancima je sve što se desilo bilo zanimljivo, pa se mnogi zato i pitaju kakvi su odnosi sad i šta se sve dešava u dvoru.
Uz sve to Britanci se bave svačim i tako se i redovno sprovode istraživanja koja su vezana za kraljevsku porodicu, a i otkriveno je šta oni najviče traže na Googlu.


Na prvom mjestu se nalazi pomalo i smiješno istraživanje koje glasi da li britanska kraljica prdi, što se kraljici sigurno ne bi svidjelo kada bi znala da se ovo najviše istražuje.
Pretraga koja je na drugom mjestu jeste da li članovi kraljevske porodice plaćaju porez, jer je poznato da u Britaniji porez iznosi 50%, a za strance koji rade u Britaniji i zarađuju porez iznosi 70%, pa iz toga razloga se mnogi pitaju da li ima ikakve koristi Britanija i od kraljevske porodice, jer je poznato koliko oni koštaju Britaniju tokom svake godine, i to su ogromne svote koje obezbjeđuju baš porezni obveznici.


A ukoliko se uzme u obzir izgled pojedinih članova porodice može se predpostaviti da je Harry po izgledu mnogo privalčniji od Williama jer se Harryeve slike pretražuju čak četiri puta viče ngo slike Williama.
Ostala pitanja koja najviše muče Britance su ”zašto kraljica stalno ima šešir na glavi”, ” da li članovi kraljevske porodice mogu da prave selfije” i ” da li kraljica gleda pupularnu seriju Kruna”

Oglasi – Advertisement