Novo Vijesti

Pijani par iz Loznice bio ZGUREN u autu u mraku: Kad je policajac prišao da traži dokumenta, ONESVESTIO SE od viđenog prizora

Vjerujemo da ste dosta puta kao mali išli po parkinzima uvečer ne biste li vidjeli neku vrću “akciju”, koju biste kasnije prepričavali svojim prijateljima danima poslije? Vjerujemo da je svako imao slične dogodovštine u prošlosti. Međutim, ne samo na balkanu, nego u cijelom svijetu u nedostatku prostora, svali par kada ga ponese emocija je prinuđen na nešto ovakvo.Traži se neko skrovito mjesto, šumarak i to bi bilo to. O udobnosti se uopšte ne razmišlja, nego se gleda opcija daj šta daš. Tako je slučaj koji se desio nedavno u Srbiji jednostavno sve zaprepastio, ali i dobrano nasmijao. Naime, nadomak Loznice, policijska patrola je zaustavila auto šabačkih registarskih tabli, koji je išao prevelikom brzinom. 

Pri uzimanju podataka, vozač je zamoljen da se provjeri nivo alkohola u krvi, na što je on odmah pristao. Međutim, utvrđeno je da je imao 1,86 alkohola u krvi te je zamoljen da izađe iz auta i da uđe u službeno auto sa djevojkom, jer ga moraju odvesti u stanicu radi uzimanja podataka, jer ne smije više voziti u takvom stanju. On je zajedno sa djevojkom sjeo pozadi i nakon stotinu metara, policajac je primjetio da se nešto čudno dešava pozadi. Njih dvoje su kao da nikoga nema, počeli da vode ljubav. Policajac ih je upozorio da prestanu, ali se njih dvoje nisu uopšte obazirali. Stao je, otvorio vrata, da bi osumnjičeni istrčao i pobjegao u mrak. On je zajedno sa svojim kolegom se dao u potjeru i na kraju su ga i uhvatili. Na kraju će morati da plati jako veliku novčanu kaznu.

Oglasi – Advertisement