PEVAČICE SU NJEGOVA AHILOVA PETA! ALBANAC ĆAZIM NEMA KOJU NIJE SMUVAO: Zaveo pola estrade, a samo od CECE dobio KORPU!

0

Jedan od najpoznatjih albanskih bizismena je Ćazim Osmani kojeg zovu Feliks a koji ima jednu veliku slabost u životu a to su pjevačice. Mnogi kažu da on ne zna da bude sa nekom ženom ukoliko ona ne zna da pjeva i jednostavno se lijepi za pjevačice pa tako iza sebe ima podužu listu žena sa estrade sa kojima je bio u vezi.

Moramo reći da se za sve ove dame koje ćemo pomenuti samo špekulisalo u meidjima i javnosti da su bile sa njim u vezi ali da ti navodi nikada nisu potvrđeni. Posljednja njegova veza je bila navodno sa kćerkom Goce Božinovske koja je također krenula majčinim stopama i uplovila u estradne vode. Njih dvoje su se prije nekoliko godina slikali zagrljeni što je odmah izazvalo sumnju da su u vezi i da je ona osvojila njegovo srce.

U toku 2011. godine je glavna tema svih medija u Srbiji bila Ćazimova veza sa Natašom Bekvalac koju je on obasipao dijamantima i nakitom a uhvaćeni su i na jednoj jahti u Hrvatskoj tokom odmora. O Nataši su tada krenule jako ružne priče jer hoda sa Albancem pa čak navodno ni njeni roditelji nisu željeli da razgovaraju sa njom tada i prekinuli su svaki kontakt.

Ćazim je bio i uzrok batina koje je dobila Ana Nikolić od Mande Popović njegove bivše djevojke a ovaj slučaj je stigao i do suda. Nakon toga su u javnost isplivale i Anine privatne poruke Ćazimu u kojima je pisala kako je sramota zato što je spavala sa njim. Iako je već dugo u braku i Sanja Mlaetić je bila na Feniksovoj meti a za to se saznalo kada je isplivala njihova vatrena prepiska na internetu. Oni su čak smišljali i plan kako da zajedno provedu neko vrijeme na moru i planirali su da izmisle neki Sanjin nastup a njen muž nakon što je saznao za ovo je napustio Sanju. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo