Pevačica u 49. godini postala BAKA: Severina dobila unuče, a ovom FOTOGRAFIJOM je raznežila sve na društvenim mrežama! (FOTO)

0

Severinu više i ne znamo kako se preziva, da li je Vučković ili Kojić, po svom poslednjem mužu Igoru, sa kojim faktički i ne živi u poslednjih godinu dana. Odselila se iz Beograda već zadnjih 6 meseci, a sudeći po slikama na njenom Instagramu, ona se itekako dobro provodi u rodnom Splitu. 

Ušla je kao udata žena sa jednim hrvstakim biznismenom koji se bavi proizvodnjom vina, a mediji u Srbiji se naprosto pitaju zašto e Igor još uvek ne razvodi od nje? Na sve to, ona ima jako veliki problem sa skrbništvom nad svojim sinom, jer je po zakonu, sin pripao njenom bivšem suprugu Milanu, koji više nije hteo da trpi njene izlive besa i neodgovornosti. 

Verujemo da se svi sećate situacije sa početka godine kada je sa sinom otišla za Split, bez da je ikoga obavestila, pa je onda Milan alarmirao i policiju, koja je na kraju celi slučaj predala Sudu koji je doneo odluku koja nije nimalo dobra po Severinu. Zna se da Severina još nije napunila 50, a sada je objavila fotku sa bebom, te je ispod napisala da je postala baka. 

Svi su se začudili kako je ona postala baka? Jako jednostavno, njena sestra Mia je postala mama, pa je ona u šali umesto tetka napisala baka. Mališan je dobio ime Adrian. 

Preporučujemo