Showbizz

Petar Strugar na Instagramu objavio tužne vijesti: Nakon svega morali su da se rastanu: Ovo je njihova posljednja zajednička fotografija!

Pjevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar jedan su od omiljenih parova na našoj javnj sceni.

Nedavno se pročulo da ih je ustvari spojio konj. Naime, Milici je za snimanje spota trebao konj, a Petar je imao farmu konju. Ona se odlučila izabrati rasnog konja na njegovoj farmi i tako je sve i krenulo.

— Milica i Petar se nisu poznavali prije, a upoznali su se na jako neuobičajen način. Kada je Milica snimala spot za pjesmu producenti i reditelji su se sjetili da konj bude centralna figura. S obzirom da je Petar Strugar vlasnik jednog rasnog konja, kontaktirali su baš njega — ispričao je izvor blizak paru kad su mediji objavili da su njih dvoje zajedno.

Kako je sada Petar Strugar otkrio, on je riješio da proda svog konja Aresa.

— Skakali smo u nedjelju i onda smo se rastali od Aresa — napisao je glumac na Instagram profilu pored fotografije na kojoj jaše svog životinjskog prijatelja.

— Čestitam novom vlasniku, moraš znati da si kupio opasnu facu. Dugo da vas veseli!

Filmski glumac Petar Strugar je poznat zahvaljujući filmu Montevideo. Danas je jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije. S obzirom da je već ostavio trag u domaćoj kinematografiji, od njega se očekuje još veće uloge u popularnim serijama i filmovima.

Rođen je u Crnoj Gori na Cetinu 23. maja 1988. godine. Kao dječak bavio se odbojkom a danas mu je taj sport idalje zanimljiv. Pored toga bavio se modom, plivanjem, ronjenjem, jedrenjem, trenirao je i fudbal.

Oglasi – Advertisement