PETAR NAPUSTIO SRBIJU, PA OŽENIO MUŠKARCA: Evo gde je danas naš zgodni maneken i kako izgleda njegov brak! (FOTO, VIDEO)

0

U našoj regiji su rijaliti programi počeli da se prikazuju prije petnaestak godina a jedan od prvih je bio Veliki brat koji je imao mnogo gledalaca obzirom da sem radilo o sasvim novom konceptu TV emisije. U Velikom bratu se široj javnosti predstavio i osvojio srca pripadnica ljepšeg pola srpski maneken Petar Perović koji je ubrzo postao slavan.

Nakon završetka rijalitija nastavio je da gradi svoju manekensku karijeru i pojavljivao se u spotrovima poznatih pjevača i pjevačica  a sa nekim od njih su ga mediji i povezivali pa se tako šuškalo da je sa Katarinom Kajom Ostojić imao ljubavnu aferu a sve nakon što se pojavio u njenom spotu Lepa, a sama.

Pored učešća u spotovima poznatih sa estradne scene u regiji Petar je bio i zaštitno lice mnogih reklamnih kampanja poznatih brendova a onda je odlučio da napusti Srbiju i preselio se u London. Veliki šok za našu javnost je bila vijest da se oženio i to sa muškarcem Tristanom Templom koji je poznati svjetski plesač i koreograf. Ova vijest je slomila srca mnogim djevojkama jer je Petar javno priznao da je pripadnik gej populacije a sa svojim suprugom je u Beograd dolazio 2012. godine što je bilo i medijski popraćeno, kada je Tristan bio angažovan u spotu Ane nikolić za pjesmu Baksuze.

Iako se dugo o njemu nije pisalo i nije se pojavljivao u javnosti u Srbiji, sudeći po njegovom nalogu na Instagramu i fotkama koje objavljuje još je u braku sa Tristanom i često putuju i uživaju. Petar je svojevremeno otkrio kako se njegov muž odlično slaže sa njegovim roditeljima i da se Tristanu jako sviđa naš mentalitet i kultura.

Preporučujemo