PEŠKIRI SU GRUBI ZBOG 1 GREŠKE KOJU PRAVITE: Vratite im mekoću očas posla, uradite samo jednu stvar!

0

Održavanje doma i čišćenje su nekima zabavne a nekima ogavne aktivnosti, ali se moramo njima baviti kako bismo očuvali čistoću, urednost i prije svega zdravlje sebe i ukućana. Mnogo je proizvoda koji djeluju i koji ne djeluju, a treba i vremena i truda da se nešto očisti pa je lijepo imati prečice.

TikTok i druge društvene mreže često imaju korisnike i korisnice koji postavljaju korisne savjete koji mogu da vam olakšaju život, a veoma su banalni i zapitate se zašto se vi sami niste toga sjetili. Današnji savjet će biti sličan tome, a dolazi od strane žene po imenu Lora de Bara. Lora je na društvenim mrežama napravila pravu pomamu oko svojih savjeta, a jedan od najpopularnijih je taj koji se odnosi na vraćanje mekoće peškirima. Svi znamo kako peškiri vremenom i pranjima postanu sve više kruti pa ne bude baš prijatno iskustvo brisati se njima nakon kupanja ili pranja.

Njen savjet je da se koristite sirćetom koje navodno čisti sve redom i izbija krutost iz vaših peškira. Navodno su tvrdi zato što se na njima nakupilo dosta proizvoda za čišćenje jer ih mašina ne ispere u potpunosti pa se stvrdnu. Ona kaže da ubacite peškire i u mašinu stavite dvije šoljice sirćeta.

Kada to tako operete, peškiri će navodno omekšati i izgubiti neke mirise kojih se ne možete riješiti. Dodaje da ukoliko ne uspijete prvi put, onda trebate dodati i malo soda bikarbone u mašinu i probati ponovo. Ona smatra da su ove tvari dobre i za mašinu. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo