“PAZI ŠTA RADIŠ DA NAS NEKO NE VIDI DA SMO PRISNI I USLIKA”: Dečko Snežane Đurišić OPET uhvaćen sa drugom, OPET VARA?!

0

Poznata pjevačica Snežana Đurišić, koja je poznata po svome moćnom lokalu se opet našla u veoma nezavidnoj situaciji, a opet je za sve kriv njen partner, ginekolog Vanja Milošević sa kojim je već 4 godine u vezi. Naime, kako mediji u Srbiji pišu doktor je snimljen kako se druži sa nepoznatom ženom u jednom tržnom centru u Srbiji,a  izvor koji je sve to prijavio je otkrio i ovo: ” U tržni centar došli su automobilom koji je u vlasništvu Snežane. Potom su zajedno napustili vozilo i uputili se u u lift u tržnom centru. Tom prilikom žena sa kojom je bio je izgovorila: “Pazi šta ovdje radiš, da nas neko ne vidi da smo prisni i da nas uslika”. Kad su izašli iz lifta uputili su se u prodavnicu gdje se prodaju tehnički uređaji”

Novinari su kontaktirali Vanjinog bliskog prijatelja da bi saznali o čemu se radi, a on je rekao da je moguće da se radi o nekoj ženi iz nekih njegovih prijašnjih veza, sa kojom je bio prije Snežane, ali je rekao da mu je veoma čudno da je ta žena rekla te riječi te da mu ne bi bilo čudno da je Vanja u nekoj paralelnoj vezi ili čak i više njih. Novinari su kontaktirali i Snežanu koja im je na njihova pitanja poslala SMS , a u njemu je napisala: ” Vanja ima četvoro djece sa tri žene. Nikada nije bio oženjen, ali vrlo brine o svojoj deci, pa je sasvim u redu da ima kontakt sa majkama te djece. Ovdje se konkretno radi o ženi sa kojom Vanja ima dijete i sa kojom se našao iz tog razloga. Kako već rekoh vrlo je brižan otac, koji ima korektan odnos sa njihovim majkama.”

Podsjećanja radi, prošle godine je Vanja bio u centru skandala kada se dopisivao sa djevojkom koja ima 27 godina, a poruke su isplivale u javnost. A sve je bilo krenulo sa Vanjinom porukom koju je poslao toj djevojci: “Slučajno mi je na Fejsbuku izašla tvoja slika, da li bih mogao da te čujem… Na kratko… Moj broj je 06188*****, pusti poruku, pa bih te nazvao”, a sve su prenijeli mediji u Srbiji

Preporučujemo