PANIKA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Stanari ne smeju da otvaraju prozore: Stanari koje god su službe pozvali, REKLE DA NISU NADLEŽNE!

0

Beograd je i dalje na tapetu što se tič vesti koje nam dolaze u poslednjih par dana. Jučer smo tako imali u centru grada ponovo veliki požar, koji je kasno sinoć izbio u 21 sat, a desilo se to, da je izbio požar u jednoj auto praoni. 27 vatrogasaca iz 3 vatrogasne jedinice je stiglo na lice mesta za samo 5 minuta i cweli požar je jako brzo saniran, a ljudskih žrtava nije bilo saopštavaju iz MUP-a grada Beograda. 

Sada opet imamo veliki problem, i koji se dešava na soliterima na Bežanijskoj kos, a stanari kako su izjavili za beogradske medije suočavaju su se sa ovim problemom u poslednjih par godina i niko da im pomogne. Koju god službu da nazovu, kažu da oni nisu nadležni, a radi se o rojevima pčela koje nadleću ovo područje i divljaju gde god da stignu. 

Oni su tako iz Uprave za vetertinu grada Beograda dobili informaciju,m da im nikako ne mogu pomoći, i da se ovde radi o prirodi, koja se ne može suzbijati na bilo kakav nasilan način. One se posebno uznemire pred samu kišu, i onda se javlja jako veliki problm, a mnogi stanari su bili ujedeni od strane osa. 

Kako kaže stanmarka ove sporne zgrade,jako puno ljudi imaju koji su alergični na ujed ose, a među njima što je najtragičnije ima i male dece. 

Preporučujemo