PAMTIMO JE PO REČENICI “NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI”: Posle toga je nestala, a danas je sigurno ne biste prepoznali

0

Domaći filmovi nastali prije više od tri decenije su i dan danas nekim ljudima omiljeni i uvijek ih mogu vrlo rado gledati. Mnoge replike se i dan danas mogu čuti i pročitati svugdje, što znači da su ovi filmovi i više nego uspješni i da su ostavili veliki pečat na ljude koji su ih pogledali. Jedan od takvih filmova, koji se smatra kultnim filmom, jeste film Mrtav ladan.

Glavna asocijacija na ovaj film jeste malena devojčica čija je rečenica “neću da ti kažem ćelavi” ostala zapamćena. Djevojčica koja je bila u toj ulozi je Tara Manić za koju se svi pitaju gdje je ona danas i šta radi. Tara ima 27 godina i završila je studij pozorišne režije na Fakultetu dramskih umjetnosti. Diplomirala je 2017. godine, a danas se bavi režiranjem predstava.

Na fakultetu je dobila i zvanje stručnog saradnika, što znači da je Tara i više nego odlična u svom poslu. Njena predstave su gostovale u raznim zemljama Evrope i postigle su brojne uspjehe i nagrade. U jednom intervjuu je rekla da se nije nikada dvoumila između režije i glume i da je još kao srednjoškolka odlučila će se baviti režijom.

Istovremeno je polagala prijemni i za medicinu i za režiju gdje je položila iz prve. Otkrila je da je njena porodica puna ekonomista i pravnika, ali da ona ipak nije nastavila tim putem. Tara će zauvijek ostati zapamćena kao djevojčica iz filma Mrtav ladan i po svojoj čuvenoj rečenici koju je izgovorila u istom filmu. Možete u nastavku pogledati fotografije kako Tara izgleda danas.