PAMTIMO JE KAO ORONULU STARICU,a kad joj vidite slike iz mladosti OČI ĆE VAM STATI ZBOG NJENE LEPOTE: Jovnaka kojoj se TITO BACIO POD NOGE ( FOTO)

0

Danas se bavimo najpopularnijem bračnom paru u bivšoj Jugoslaviji a to ssu bili svakako Josip Broz Tito i Jovanka Broz. Predsednički par Broz je na svoja putovanja često odlazio jednim od Titovih najdražih prevoznih sredstava – “Plavim vozom”. Brojne su slike ulazaka i izlazaka u voz, kao i mahaanju prolaznicima sa prozora, ali i galerija fotki od Jovanke Broz dok je bila još mlada, i koja je imala pravu kolekciju slika iz ovog famoznog voza.

Jovanka Broz nikada nije bila eksponirana kao njen suprug, a on se pobrinuo da ipak i sada dođe do svojih 5 minuta slave. Pre nekoliko godina, mladi beogradski fotograf Marko Sovilj je došao na ideju da deo izložbe fotografija pod nazivom “Sedamdesete” posveti Jovanki Broz. Ovde imamo kolekciju prelepih crno belih slika, gde se vidi koliko je bila zapravo lepa prva žena Jugoslavije. Pogledajte i ssami ove fotke, i kažite nam svoje mišljenje. Koliko je vama bila lepa Jovanka?

Preporučujemo