Showbizz

Pala i sve polomila, Zoricu Marković obezbjeđenje odvelo u bolnicu: Odjekivali jauci evo u kakvom je stanju!

U realtyu Zadruga se desio incident između Edisa Fetića i ostalih članova zadruge. Mensur Ajdarpašić je htio da se umiješa u svu tu svađu, a u tom trenutku je Stefan Milošević Panda uskočio kako bi ga spriječio tako što ga je zaustavio.

U svemu tome Mensur se otimao od Stefana i u tom trenurku je slučajno gurnuo Zoricu Marković koja je bila odma pored njega. Po njenim suzama je bilo očigledno da je dobila težu povredu, pa je uz pratnju zadrugara i obezbjeđenja izašča do kapije kako bi joj se pružila odgovarajuća pomoć. Kada sve bude riješeno vratit će se nazad u Bijelu kuću.

 

 

 

Zorica Marković je rođena u Kosjeriću, 9. juna 1959. godine i ona je srpska pjevačica folk muzike. Svoju karijeru je započela sedamdesetih godina, da bi tokom sljedećih par godina postala jedan od najpoznatijih izvođača narodne muzike, sa preko pet miliona prodatih ploča. 1988. godine pojavila se u trećem dijelu kultnog serijala Tijesna koža, u kojem je pjevala svoju pjesmu Lijte kiše.

U vlasništvu ima restoran Lepeza koji je smješten u Beogradu. Bila je učesnik u rijalitijima poput Veliki Brat, Farma i Zadruga. U četvrtoj sezoni Farme je izbačena zbog fizičkog napada na drugu učesnicu u rijalitiju Staniju Dobrojević. U mladosti se bavila rukometom i bila je veoma dobra u njemu, a iako je ona pjevačica folk muzike ističe da su njeni najdraži bendovi Pink Flojd i Korn. Ima dva sina koji se zovu Dejean i Ilija. Sada je članica rijalitya Zadruga u kojem se ne nalazi zbog povrede, ali bi nakon par dana se trebala vratiti.

Oglasi – Advertisement