PAKLENI PLAN DALILE I DEJANA KONAČNO RASKRINKAN: Sad je i zvanično POTVRĐENO evo šta SLEDI nakon svega, bićete u NEVERICI! (FOTO)

0

Veliki broj ljudi u Srbiji ali i regiji je na neki način postao ovisan o praćenju zbivanja u raznim rijalitijima koji se već godinama prikazuju i nije rijetkost da gledaoci ostaju budni po cijelu noć da im ne bi promakla neka dešavanja u kući u kojoj su smješteni takmičari.

Najpopularnija od svih rijalitija je Zadruga čija se peta sezona upravo emituje na TV Pinku a glavni lik je od samog početka Dalila Dragojević koja je u Belu kuću ušla sa svojim mužem Dejanom i koja je vrlo brzo postala najomraženija učesnica ikad jer ga je prevarila na njegove oči sa Filipom Carom.

I od onih koji je lično poznaju teško je čuti neku lijepu riječ o ovoj ženi a sada je o svemu progovorio i Era Ojdanić poznati pjevač koji je također bio učesnik rijalitija. On je Dalilu i Dejana upoznao u Parovima a sada je otkrio i da prati dešavanja  u Zadruzi te smatra da ih tamo sve Dalila vrti oko malog prsta kao majmune. Era ne krije da mu je upravo ona favorit i smatra da je sve namješteno i da ona nije zaljubljena u Filipa.

Po njegovom mišljenju Dalila je veliki igrač i zarađuje pare zabavljajući se. Na pitanje novinara šta će se desiti ako ona ipak ostane i drugom stanju sa Filipom Era je rekao da djece nikada nije previše i da žene poput nje i treba da rađaju. Era je otkrio i da mu je i Dejan jako drag i da misli da će se on i Dalila na kraju ipak pomiriti a da će se to desiti kada napuste rijaliti i da će onda sastaviti novac koji su zaradili i da će sebi napraviti kuću.

Preporučujemo