PA ŠTA MU JE OVO TREBALO?! Muž Silvane Armenulović razvezao jezik o njenoj STRAVIČNOJ POGIBIJI: Evo šta se TAČNO DESILO! JAVNOST U NEVERICI(FOTO)

0

U nastavku današnjeg članka govorimo kao što i sami možete da vidite po naslovu o Silvani Armenulić. Devojka je to bila koja je iz rodnog Dobja kao devojčurak sa 17 godina pobegla tetki u Sarajevo, i tu je krenula njena muzička karijera. Jako brzo se probila na muzičku scenu, a tek se nedavno saznalo da je veliki Toma Zdravković bio smrtno zaljubljen u nju, samo joj nikada to nije smeo da prizna.

Ona je tragično poginula na autoputu Beograd – Niš, a sa njome su zajedno staradla i njena 2 muzičara. Ovih dana se oglasio i njen suprug, koji je ispričao par jako zanimljivih priča o tome, kako su se njih dvoje zapravo i upoznali. Naime, ona je pevala u jednom hotelu u gradu gde je on živeo i sa kumom je tu noć otišao na njen nastup, ali ona nije znala pola tekstova. Napisao joj je na cedulju kako da peva, a jako brzo ssu se spetljali, a Silvanaa je ostavila jednog apotekara sa kojim se tada zabavljaala.

Preporučujemo