PA ŠTA JOJ JE OVO U TANJIRU?! ISPLIVALI DETALJI VEZE CECE I BOGDANA: Donosi joj kafu u krevet i RUŽU svako jutro, OVDE je vodi na kupanje…(FOTO)

0

U poslednjih par dana top tema naa celom Balknau što se tiče estradnih zvezdi su svakako Bogdan Srejović i Ceca Ražantović, koji su izgleda zaljubljeni do te mere, da svako ko je blizu njih jednostavno to vidi. Jako se dobro zna da je Cecaa trenutno na turneji po crnogorskom primorju, i da je već bila na odmoru sa unukom, Anastasijom i snajom Bogdanom. 

Međutim, sada je došlo vreme da se malo opusti i sa svojim dečkom Bogdanom Srejovićem koji je prvi deo odmora odbio, jer je imao jako puno poslovnih obaveza u Beogradu, a sada je ipak malo povukao ručnu, te joj se pridružio u Budvi, gde ona skoro svaku noć ima nastup, a preko dana vreme provodi sa njim. 

Verujemo isto tako da ste videli njihov video klip od jučer, kada su na iznajmljenoj jahri bili faktički jedno na drugom. On je ležao na lešima, dok Je Ceca spsutila glavu na njegove grudi, a onda ju je on poljubio u čelo. Ovaj video je izazvao jako puno pozitivnih komentara, a objavljen je čak i na Tik tok mreži. 

Sada su opet objavili par storija a kako se može videti itekako su zaljubljeni, a kako je sve krenulo ne bi nas začudilo da se i venčaju jako skoro. Međutim, ono što čudi, jeste prazan tanjir ispredd Cece. Vaša mišljenja o ovoj vezi?

Preporučujemo